top of page

Grupo

Público·9 miembros
John Sanders
John Sanders

Ghid practic de psihologie cuantica: Autovindecarea incepe din creier


Autovindecarea incepe din creier prin forta mintii
Cum ar fi sa te poti vindeca de orice boala prin simpla ta vointa? Sa iti poti activa puterea interioara de autovindecare si sa iti imbunatatesti starea de sanatate si de bine? Pare un vis, dar este o realitate pe care o poti experimenta daca iti folosesti creierul in mod corect si constient.
autovindecarea incepe din creier prin forta mintii pdf downloadAceasta este tema cartii Autovindecarea incepe din creier prin forta mintii, scrisa de Niculina Gheorghita, o cunoscuta terapeuta si autoare de carti de dezvoltare personala si spirituala. Cartea face parte din Trilogia credintei si este un ghid practic de psihologie cuantica, care te invata cum sa iti folosesti mintea pentru a te vindeca de orice afectiune fizica sau emotionala.


Ce vei invata din aceasta carte?
Cartea Autovindecarea incepe din creier prin forta mintii este o carte care te provoaca sa iti schimbi modul de a gandi si de a percepe realitatea. Vei descoperi ca nu esti doar un corp fizic, ci o fiinta complexa, formata din sapte corpuri: fizic, mental, emotional, relational, senzorial, cauzal si divin. Fiecare dintre aceste corpuri are o influenta asupra sanatatii tale si poate fi sursa sau solutia problemelor tale.


Vei invata care sunt cauzele aparitiei bolilor la nivel subtil (energetic si informational) si cum le poti preveni sau elimina prin schimbarea credintelor, convingerilor si comportamentelor distructive. Vei afla cum sa iti recunosti si sa iti activezi puterea de autovindecare, care exista in fiecare dintre noi. Vei descoperi cum sa iti activezi fluxul de iubire divina, care este necesar pentru autovindecare. Vei primi metode si modalitati practice de autovindecare, precum meditatia, rugaciunea, afirmatiile pozitive, vizualizarea creativa si altele.


Pentru cine este recomandata aceasta carte?
Cartea Autovindecarea incepe din creier prin forta mintii este recomandata pentru oricine doreste sa isi imbunatateasca starea de sanatate si de bine, sa se elibereze de boli sau suferinte fizice sau emotionale, sa isi dezvolte potentialul spiritual si sa isi creeze o realitate mai armonioasa si mai fericita. Cartea se adreseaza atat celor care au probleme de sanatate, cat si celor care vor sa previna aparitia acestora.